Koolitantsul selgus telepubliku lemmik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa toob metsast malaka - Lootus sureb viimasena
Isa toob metsast malaka - Lootus sureb viimasena Foto: Arvo Tarmula
Eile õhtul selgus Eesti Televisiooni otsesaates Koolitantsu lõppkontserdilt televaatajate lemmik Eesti-teemaliste tantsude kategoorias.

 

Telefonihääletuse tulemusena sai eile televaataja lemmikuks Läänemaalt Taeblast pärit tantsutrupp «Isa toob metsast malaka» tantsuga «Lootus sureb viimasena». Tantsu autoriks oli noor tantsuõpetaja Tõnis Kulbok.

«Igasugune iseenda üle naermine on tervendav,» kommenteeris festivali žüriijuht Jane Miller telepubliku lemmiktööd. Milleri sõnul on hea vaadata nii noorte värsket vaatenurka igapäevastele teemadele kui ka nende mõnusat irooniat.

Eile kell 12 mudilaste- ja lastetantsudega alanud «Koolitants 2008» lõppkontserti olid avama tulnud rahvastikuminister Urve Palo ja Tartu linnapea Urmas Kruuse.

Koolitantsu lõppkontsert jätkub täna Tartust, Vanemuise teatrist kell 13:00, kui suure maja laval on estraaditantsud. 16:00 astuvad publiku ette show- ja breiktantsud. Autasustamine ja festivali lõpetamine algab kell 19:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles