Briti turist võttis end Raekoja platsil paljaks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia lipp.
Suurbritannia lipp. Foto: Reuters / Scanpix

Neljapäeval otsustas üks Briti turist sõprade õhutusel end Tallinna raekoja ees alasti võtta ja asus seejärel hoone juurde auvalvesse, suveniiriputkast ostetud põdrasarved peas.

Neljapäeval kella 16 paiku märkas vanalinnas jalutanud Tuuli Raekoja platsil valjuhäälset Briti meeste kampa, mille üks keskealine priske liige end sõprade hüüete saatel alasti kooris ning niimoodi ligi 15 minutit raekoja ees seisis, samal ajal kui sõbrad tema seljale roppusi kirjutasid, kirjutab SL Õhtuleht.

Paljast mehest ja tema räuskavatest kaaslastest sõitis paar korda mööda ka turvateenistuse auto, kuid korravalvurid ei pannud alasti britti tähelegi.

«Püüdsin üht autot peatada ja näitasin, et vaadake, mis toimub, aga kedagi ei huvitanud,» kurtis Tuuli.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp ütles juhtunut kommenteerides, et igaüks võib paljalt ringi lipata, kuni see kaaskodanikke ei häiri, ehkki suure tõenäosusega see kedagi siiski segab ning sel juhul on tegu avaliku korra rikkumisega, mille eest ähvardab kuni 6000-kroonine trahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles