Johnny Depp süüdistab filmi «The Lone Ranger» läbikukkumises kriitikuid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Hollywoodi staarid Johhny Depp ja Arnie Hammer on veendunud, et kriitikute ebaõiglane kriitika enne filmi «The Lone Ranger» kinodesse jõudmist põhjustas linateose läbikukkumise.

Film põhineb samanimelisel teleseriaalil, edastab news.com.au.

Film teenis maailmas 175 miljonit dollarit, samas oli selle eelarve 225 miljonit dollarit. Disney stuudio sai seega palju kahju, saamata kasu.

Kriitikute sõnul on linateose «The Lone Ranger» puhul tegemist jäiga ebahuvitava segadusse ajava action´iga, mille tõttu nad ei soovitanud seda filmi kinno vaatama minna.

Depp ja Hammer tegid nüüd pöördumise, milles süüdistavad filmi ebapopulaarsuses kriitikute tegevust.

«Kriitilised artiklid võidi kirjutada 7 – 8 kuud enne seda kui film esilinastus. Kriitikud asusid kirjutama siis, kui kuulsid, et režissöör Gore Verbinski ja produtsent Jerry Bruckheimer plaanivad seda filmi teha. Nad eeldasid, et see on kassahitt. Meil ei olnud mitte mingeid ootusi, lihtsalt tegime filmi,» lausus Depp.

Hammer lisas: «Kui vaadata kriitiliste artiklite sisu, siis seal ei ole just palju filmi kunstilise poole kohta, vaid selle kohta, mis toimus filmi tegemise eelselt ja sel ajal».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles