Evian Summer Model 2013 võitja Hanna Brita Luts: jäin žüriile rohkem silma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evian Summer Model 2013. Hanna Brita
Evian Summer Model 2013. Hanna Brita Foto: Maksim Toome

Laupäeval, 27. juulil toimus Evian Summer Model valimine, mida Buduaar juba mitmendat suve järjest korraldab. Sel korral osutus võitjaks kaunis Hanna Brita Luts, kelle sõnul tuli võit väga ootamatult.

Hanna Brita kandideeris Evian Summer Model konkursile sooviga end proovile panna.

«Tore on ennast vahel natuke proovile panna ja  kuna olen noor, siis ongi õige aeg selliste asjade ära proovimiseks. Lisaks muidugi see, et kuulsin tuttavatelt selle konkursi kohta väga positiivseid kommentaare ja muidugi need auhinnad - kellele siis ei meeldiks auhindu saada,» ütleb Hanna Brita naerdes.

Neiu tõdeb, et võit tuli talle üllatusena, kuna konkurents oli väga tugev.

«Ma ütlen ausalt, et kõik üheksa tüdrukut olid võitu väärt, olime ju nii kaugele jõudnud ja selle nimel palju vaeva näinud. Aga eks mõned tüdrukud jäid teistest rohkem silma. Viimase hetkeni ei osanud ma ennustada, kes selle aasta võitja on,» muigab ta.

«Võib-olla jäin teistest tüdrukutest žüriile rohkem silma, tean, et võitjat ei olnud kerge valida, kuna olime siiski üpris tasavägised. Seetõttu on võit minu jaoks eriti magus,» tunnistab Hanna Brita, et võidu üle on tal loomulikult ülimalt hea meel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles