Strippar-Marco kimpus kadedate naabritega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marco on kimpus kadedate naabritega
Strippar-Marco on kimpus kadedate naabritega Foto: Youtube

Strippar-Marco elu on Tartus kibedaks teinud kadedad naabrid, kes ei lase kuulsusel öösiti duši all käia ja 10 sentimeetriste kontsadega sõbrannasid enda poole kutsuda. Väljaveninud bokserites naabrimees on alati valvel ja valmis iga pisemagi krõpsu peale politsei kohale kutsuma.

Strippar-Marco: Ükskord pidasin tänaval sünnipäeva ja pärast tulin koju, kus mulle massaaži hakati tegema. Siis oli Strippar-Kristi minu pool oma kõrgete kontsadega ja tal olid loomulikult stripiriided seljas ja loomulikult oli veel inimesi ja...

Ja siis Kristi ütles järsku, et vaata Marco, sulle tuli külalisi. Mina küsisin siis et kes ja tema vastu, et mundris mehed. Mina loomulikult et, lase sisse. No mehed tulid sisse ja minule tehti parasjagu massaaži. No muusika mängis ka ja politseinikud ütlesid viisakalt, et võtke natuke vaiksemaks ja ega me teile trahvi ei tee, sest naabrid on teie peale lihtsalt kadedad.

Mina imestasin siis vastu, et huvitav mille peale ja nemad ka ei teadnud, aga ütlesid et need samad naabrid helistavad neile kogu aeg.

Mul on selline bokseritega naaber, kes saabub minu ukse taha alati kell 23.10. Äkki on tal tähelepanu vajadus?

Vaata meeleolukat videolõiku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles