Chris Brown plaanib oma muusikukarjääri lõpetada

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown.
Chris Brown. Foto: SCANPIX

Chris Brown vihjas eile, et plaanib oma muusikukarjääri lõpetada. Vihje tuli pärast seda kui Chris oli veetnud tund aega Californias asuvas Van Nuysi vanglas.

Vanglas pidi Brown aega veetma aga sellepärast, et 21. mail sõitis ta väidetavalt ühe naise autole otsa, kuid keeldus naisele andmast vajalikke kindlustusandmeid ning põgenes sündmuskohalt.

Chris Brown saabus vanglasse eile pärastlõunal, kuid vabastati juba vähem kui tund aega hiljem.

Kohe pärast autoõnnetust Chrisi ei vahistatud ning tema advokaat Mark Geragos väitis, et Chris on süütu. Kuigi kohutistung Chrisi üle toimub alles 15. augustil, käskis E! Online’i kohaselt kohtunik Chrisil hiljemalt 6. augustil vanglasse ilmuda.

Päev pärast vanglast vabanemist šokeeris Chris oma fänne Twitteri vahendusel teatega, et ta kavatseb pärast oma sel kuul ilmuva albumi «X» välja tulemist oma muusikukarjäärile joone alla tõmmata. Põhjuseks see, et tema seadusega pahuksis olemised – eriti Rihanna ründamine – varjutavad tema tööd muusikuna.

Ta kirjutas:«Ärge muretsege, ameeriklased. Album «X» jääb suure tõenäosusega mu viimaseks. On imeline, kui sa oled kuulus tänu oma talendile ja muusikale. Ma olen väsinud sellest, et ma olen kuulus tänu vigadele, mis ma tegin 18-aastasena. See on okei, ma olen sellest üle,» kirjutas Chris teisipäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles