Mika: olen s**t klaverimängija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: GABRIEL BOUYS/AFP
Popstaar Mika tunnistas, et temast ei saaks kunagi klassikalise muusika viljelejat, kuna ta hindab oma pianistivõimeid väga kesisteks.

Enne popmuusikukarjääri tegemist õppis Mika lühikest aega Londoni Kuninglikus Muusikakolledžis, kus talle sai selgeks, et klassikaline muusika pole tema rida, kirjutab Digitalspy.

«Ma tean, et olen s**t pianist – üks halvimaid, keda oma erialal tean – ja keskpärane klassikaline laulja,» tunnistas muusik ausalt.

«Püüdsin seda oma kolledžikaaslaste eest varjata, aga ma teadsin, mida tahtsin,» jätkas Mika.

«Mul pole mingit suurusehullustust – ma tean, et kirjutan poplaule ja tean, et pean tegema seda, mida teen, kuna sain aru, et see motiveeris mind väikese poisina,» lisas staar.

25-aastane Mika rääkis ka sellest, et tema muusikaande avastas ema, kes teda seejärel iga päev harjutama sundis.

«Mu ema sundis mind alates kümnendast eluaastast iga päev harjutama. Ta oli minuga äärmiselt karm,» meenutas mees.

«Ta mõistis, et mu kummalisusel on mingi eesmärk. Ta sai aru, kui üksildane ma lapsena olin. Olin sotsiaalselt äärmiselt eraklik, aga loomingulises plaanis väga valjuhäälne,» selgitas Mika.

«Ta mõistis, et selleks, et ma omadega täiesti p****s ei lõpetaks, peab ta mind aitama,» lõpetas laulja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles