Brasiiliast otsitakse noore Pelé rollitäitjat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pelé
Pelé Foto: SCANPIX

Hollywoodi filmitegijad otsivad Brasiiliast teismelist, kes mängis tulevases filmis kuulsat jalgpallurit Pelét ta nooremas eas.

Filmitegijatel peaks linateos valmima järgmise aasta jalgpalli maailmameistrivõistlusteks, edastab The Telegraph.

Stuudiod Imagine Entertainment ja Seine Pictures 1000 dollarit isikule, kes noore talendi nende jaoks leiab. Otsitakse poissi vanuses 14 – 21 eluaastat.

Välja valitu kehastab noort Pelét, kui ta mängis oma esimestel jalgpalli maailmameistrivõistlustel.

See toimus 1958. aastal ja Pelé oli siis vaid 17-aastane, olles siis noorim mängija, kes on maailmameistrivõistlustel finaalis mänginud.

Filmitegijate sõnul peab filmi sobiv kandidaat rääkima hästi portugali keelt ja oskama ka inglise keelt. Tal peab olema jalgpalli mängimise oskus ning ka välimuselt meenutama mõnevõrra noort Pelét.

Film valmib Emmy auhindadega pärjatud režissööride Jeff ja Michael Zimbalisti käe all.

Linateos peaks vaatajateni jõudma 2014. aastal Brasiilias toimuvate jalgpalli maailmameistrivõistluste ajal. Film annab edasi Pelé eluloo, kaasa arvatud Brasiilia saamise 1958. aastal maailmameistriks.

Filmi produtsendiks on Brian Grazer, kes oli ka linateoste «Apollo 13» ja «A Beautiful Mind» produtsendiks. Kaasprodutsendiks on Pele ise.

«Pelé lugu on vaesest külast pärit noormehe saamisest 1958. aastal maailmastaariks,» seisab filmistuudiote pressiteates.

Võtted algavad Brasiilias augusti lõpul.

Lisainformatsiooni saab leheküljelt castingpele.com.

Pelé, kodanikunimega Edison Arantes do Nascimento sündis 23. oktoobril 1940 Brasiilias Três Coraçõesis. Ta oli Brasiilia jalgpallikoondise ründaja.

Ta on kolmekordne maailmameister  - 1958, 1962, 1970. Pelé on valitud 20. sajandi parimaks jalgpalluriks.

1958. aasta jalgpalli MMil võitis Brasiilia finaalis Rootsit 5:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles