Õllesummeri korraldaja süüdistab Raadio 2 sõprade eelistamises

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Õllesummer 2007.
Pildil on Õllesummer 2007. Foto: Liis Treimann

Õllesummeri korraldaja Marje Hansar väidab oma blogis, et Raadio 2 eelistab tuttavate korraldatavat Rabarocki Õllesummerile.


«Kui Raadio 2 eetrist paistab, et seal antakse oma sõpradele roheline tuli ja samas punane tuli teistele, siis võib kellelgi tekkida kahtlus - kas mitte ei toimu R2-s samasugune mõjuvõimuga kauplemine, nagu kahtlustatakse näiteks sotsiaalministeeriumi puhul,» vahendab Õhtuleht Õllesummeri korraldaja Marje Hansari blogi.

Hansari sõnul tulnud talle üllatusena, et Õllesummeril esinevate Kerli ja Moby kontsertidele keeldus Raadio 2 tegemast nii ulatuslikku promo nagu Rabarockile, kui nädala jooksul loositi Rabarockile välja pileteid, festivalil löödi püsti oma ülekandejaam, kust läksid eetrisse mitmetunnised kajastused.


«Nimelt näib mõnedele, et Eesti Rahvusringhääling kohtleb kontserdikorraldajaid erinevalt, ning väidetavalt määravad otsuseid R2 ja selle juhtide sõpruskonna ühised huvid,» väidab Hansar blogis.

Raadio 2 juhi Heidy Purga sõnul pole Raadio 2 Õllesummerit põrmugi kõrvale lükanud ning paari päeva eest lepiti ürituse pressiesindajaga kokku, et raadiojaam kajastab festivalinädalal mõlema kontserdi toimumist ning teeb vahetult enne festivali eetris intervjuu Kerliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles