Robbie Williamsi fännid saavad kontserdil staarile sõnumi edastada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: SIPA/Scanpix

Juba kahe nädala pärast, 20. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul Briti edukaim sooloartist Robbie Williams.

Tallinna lauluväljakul toimuvast show'st valmib  staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn». Lauluväljakule tulnud fännidel avaneb võimalus edastada staarile lühisõnum.

20. augustil, kohe pärast uste avamist hakkab lauluväljakul tööle spetsiaalne videotelk, kus kõik soovijad saavad Robbile lühikese videosõnumi salvestada - selleks on kohal professionaalne salvestustehnika.

Sõnumit saab lindile jäädvustada nii enne kontserdi algust, selle ajal kui ka pärast show lõppu. Parimad lühisõnumid, mis valitakse «Robbie Williams – Live in Tallinn» kontsertfilmi kallal töötava meeskonna poolt jõuavad valmivasse filmi. Videotelk hakkab asuma Mere värava poolsel territooriumil.

Robbie Williams on esimene staar, kes filmib oma kontserti Tallinnas ning taasiseseisvuspäeval avaneb igal kontserdikülastajal suurepärane võimalus jäädvustada end maailma muusikaajalukku.

«Robbie Williams - Live in Tallinn» valmib produktsioonfirmade The Factory ja Done And Dusted koostöös. Robbie Williamsi Tallinna kontsertfilmi valmimise nimel töötab ligi sajaliikmeline meeskond, kuhu kuuluvad tipptegijad nii Eestist kui välismaalt. Filmimisel kasutatakse üldse rekordilist arvu kaameraid, sealhulgas esmakordselt Eesti filminduse ajaloos ka spidercami ehk ämblikkaamerat.

«Robbie Williams - Live in Tallinn» projekti koostööpartnerid on EAS, Tallinna linn ja ERR.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Tallinna show erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles