Kas see ongi maailma kõige rassistlikum video?

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Day Above Ground «Asian Girlz»
Day Above Ground «Asian Girlz» Foto: Kuvatõmmis

Bänd nimega Day Above Ground avaldas hiljuti video nimega «Asian Girlz» ning suure tõenäosusega võib see olla (hiljutise) ajaloo kõige rassistlikum video üldse.

Videos leiab aset järgmine: Bänd on linnupuuris kinni ning Aasia modell hakkab end aeglaselt lahti riietuma, paljastades oma pesu ning tätoveeringud. Samal ajal laulab bänd sellest, kuidas neile meeldib «praetud riis», «anaalseks» ning «kollased reied». Põhimõtteliselt kirjeldataksegi laulus lihtsalt Aasia stereotüüpe. Samal ajal läheb iga bändi liige Aasia tüdrukuga kohtingule ning tehakse Polaroid pilte. Siis võtab video alguses olnud modell linnupuuri endaga kaasa ning läheb vannituppa, kus ta muidugi mõista valmistab muusikutele ette sooja mulle täis vanni. Vannis hõõrub üks meestest tema rindu, samal ajal kui teine ujub ta jalgade vahel.

Filmis üles astunud Aasia modell Levy Tran on juba ka videos osalemise eest andeks palunud, kirjutab Huffington Post.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles