Näitleja Sergo Vares teeb karjääri Londonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergo Vares
Sergo Vares Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Teater NO99 trupi liige Sergo Vares (30) on saanud Kroonika andmetel ihaldatud tööpakkumise, rolli sügisel esietenduvas lavastuses mainekas Suurbritannia teatris Lyric Hammersmith, mistõttu ta elab nüüdsest Inglismaal.

Varesel on selle teatriga head suhted juba aastast 2011, kui NO99 tõi koostöös Münchner Kammerspielega publikuni rahvusvaheliselt menuka lavastuse «Three kingdoms». Nüüd lööb Sergo kaasa tükis «Secret theatre», kus uuendusliku kontseptsiooniga lavastuses mängib veel üheksateist näitlejat.

Teatri kodulehele üles riputatud lühiusutluses reedab Sergo enda kohta nii mõnegi laheda fakti! Näiteks selgub, et vahel meeldib talle McDonaldsis pohmakaga söömas käia. Kui Sergo aga saaks, õhtustaks ta Björki, Lennart Meri ja Ayrton Sennaga, naeratuse toovad tema näole lapsed.

Selgub veel, et teda hirmutab ja erutab teadmatus, ka tahaks ta minna tagasi 70ndatesse. Tema hobiks on inimeste vaatamine, superkangelaste võimetest ihaldaks ta aga lendamist. Oskuste kohta ütleb Sergo Eesti vanarahvatarkuse – iga mees peab ehitama maja, kasvatama puu ja suureks poja.

Ka selgub, et ta polegi Londonis veel deitimas käinud, et tema lemmiktoidud on kartulipuder, loomalihafilee tomati-küüslaugusalati ja punaseveinikastmega, lemmikraamat aga ErlendLoe «Naïve. Super», lemmikalbum Arvo Pärdi «Alinale», lemmiklugu SigurRosi «Glósóli», lemmikkunstnik Kaido Ole, lemmiketendus «Kes kardab Virginia Woolfi» ja lemmikfilm «Hirvekütt».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles