RAJU/ viis maailma seksirekordit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituut.
Prostituut. Foto: SCANPIX

Portaal Oddee toob välja viis seksiga seotud maailmarekordit.

1.    Maailma pikim peenis – 34,29cm (ümbermõõt 16cm)

Üks nii pika peenise omanik elas 20. sajandi alguses, kuid ka tänapäeval elab sama pika peenisega mees, kel nimeks Jonah Falcon.

 

2.    Maailma suurim vagiina – 48,26cm

Suurima vagiina omanikuks oli aastatel 1846-1888 elanud šotlannast hiiglane Anna Swan. Lisaks suurimale vagiinale hoiab ta enda käes ka mitmeid teisi suuruse ja pikkusega seotud rekordeid.

 

3.    Maailma kõige viljakam ema – 69 last

Feodor Vassilyev (1702-1782) oli Vene talupoeg ning mitte millegi poolest eriline. Eriline oli aga tema naine Valentina Vassilyeva, kes sünnitas 69 last! 16 korda sünnitas ka kaksikud, 7 korda kolmikud ning 4 korda nelikud. Kokku sünnitas ta 27 korda.

Elvataest naistest on kõige rohkem sünnitanud Tšiilis elav Leontina Albina, kes väidab end olevat 64 lapse ema, 55 neist lastest on ka dokumenteeritud.

 

4.    Maailma kõige kaugemale lennanud seemnepurse – 5,49m

Horst Schultz hoiab enda käes lausa kolme maailmarekordit: maailma kõige kaugemale lennanud seemnepurse, maailma kõige kõrgemale lennanud seemnepurse (3,75m) ning maailma kõige kiiremini lennanud seemnepurse (68,7 km/h).

 

5.    Maailma vanim prostituut - 82 aastat vana

Prostitutsioon on kõigile teada olevalt maailma vanim elukutse. Vanima elukutse vanim elus olev praktiseerija on Taipei politsei hinnangute kohaselt 82-aastane naine, kel hüüdnimeks vanaema. Prostituut Chiu alustas alal töötamist umbes 40 aastat tagasi, kui tema elukaaslane, kellega ta 20 aastat oli koos elanud, suri. Klientidelt küsib ta 10 või 20 korda vähem raha kui tema nooremad kolleegid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles