Roman Baskin: isa olen ma küll, aga mitte pereisa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Intellektuaalid tapsid eesti rocki!» Pildil mõrtsukas Santana (Roman Baskin).
«Intellektuaalid tapsid eesti rocki!» Pildil mõrtsukas Santana (Roman Baskin). Foto: Paul Aguraiuja ja Meelis Veeremets

Näitleja ja lavastaja Roman Baskin (58) pajatab ajakirja Naised veergudel, et suvine periood on tema jaoks kõige keerulisem periood. Aega napib perekonna ja lähedaste jaoks, sest tööd on palju.

Roman Baskin: Mingit pereinimest ega toredat pereisa minust paraku ei saa. Eks see on tõesti ühest küljest mustrite kordumine ning lisaks on see ka loomuse küsimus. Lapsed saavd käitumis-ja ellusuhtumise mustrid kaasa oma vanematelt.

Romanil on kaks last, poeg Alfred ja tütar Mirjam. Kumbki lastest pole valinud näitlejaametit.

Oma lastest tunneb Roman puudust, kuigi suhtleb nendega palju. Ka laste kasvatamise osas on mees veendunud, et seda võiks rohkem teha, aga lõputult ei saa noorte tegemistesse sekkuda.

Oma peremudelit lühidalt kommenteerides ütleb ta: «Isa olen ma küll, aga mitte pereisa. Ilmselt ei ole mina loodud perekonnainimeseks. Olen liialt egotsentriline. Ideaalis võiks see inimene, kes mind mõistab, kindlasti kusagil olemas olla, aga kahjuks pole me veel kohtunud. Sünergiat peres ei tekigi, kui isa on töö tõttu pidevalt eemal.»

Roman tunnistab, et ka tema lapsepõlv kannatas vanemate töö tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles