Savisaar: saagu kainerisse Juure ja Kivirähki nimega voodid!

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistepesu kanda armastav Juur jäi põlvikutega hätta
Naistepesu kanda armastav Juur jäi põlvikutega hätta Foto: Reporter.ee

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles tänasel pressikonverentsil, et kui humoristid Mart Juur ning Andrus Kivirähk täidavad oma lubadused ning annetavad pealinna uue kainestusmaja ehitamiseks raha, siis võiksid nad saada sinna endanimelised voodid.

«Kahes viimases sellises tublis saates nagu «Rahva oma kaitse» on Juur ja Kivirähk öelnud, et tahaksid kaasa aidata kainestusmaja ehitamisele,» rääkis linnapea. «Uurisin asja ning sain teada, et selline annetamine on igati võimalik.»



Linna tänu peaks aga väljenduma, nagu näiteks Saku Suurhalli puhul on tehtud.



«Kainetusmajas võiksid olla nimesiltidega voodid, mida Juur ja Kivirähk saaksid kasutada,» pakkus ta välja. «Tänan neid mehi veelkord sellise tubli pakkumise eest ja loodan, et annetus tuleb küllaltki märkimisväärne.»



Ta lisas, et raha võib igaüks kanda Tallinna linnakantselei finantsteenistuse pangakontole 10220066777011, selgituseks tuleks kindlasti märkida aga «Kainestusmaja ehituse toetamiseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles