Juba homme algav Rock Ramp saab avapaugu Lennukitehases

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh esines Rick Owensi moeshow'l
Winny Puhh esines Rick Owensi moeshow'l Foto: SCANPIX

Homsest algav ja kuni laupäeva lõputundideni kestev suurim Eesti muusikafestival Rock Ramp saab avapaugu Lennukitehases.

Samas kohas leiavad aset ka festivali jätkupeod. Seitsmendat korda toimuv festival Rock Ramp toob kolme päeva jooksul publiku ette rekordilised 38 Eesti artisti, nende hulgas Winny Puhh, Ott Lepland, No-Big-Silence, HND, Shanon, HU?, Pedigree, DND. Tehnilistel põhjustel ei toimu kontserdid varem väljakuulutatud Viljandi Tudengiklubis.

1.-3. augustini kestev Rock Ramp alustab neljapäeva õhtul kui Viljandi Lennukitehas astuvad lavale Pööloy Gläänz, Jetpack Stanley, Liqui Fuzz, O.R.G.A.S.M, Throcyte, Ziggy Wild ja Deathcats. Uksed avatakse kell 19.00.

2. augusti õhtusel järelpeol esinevad Thrashless, John 4 ja Paha Polly ning 3. augusti lõppakordid tõmbavad Sinine ja The Fuxx.

Rock Rampi teeb eriliseks keskendumine ainult Eesti erinevate rokistiilide esindajatele, mis peaks andma hea ülevaate Eesti roki hetkeseisust ning pakkuma midagi igale maitsele. Keskendutakse nii tuntud tegijate lavale toomisele kui ka Eesti roki  järelkasvu tutvustamisele.

Samuti on publikul võimalus nautida iga aastast festivaliga kaasas käivat ööklubide- ning telklaagrimelu.

Rock Ramp pakub traditsiooniliselt ka sellel aastal tasuta festivalikülastamise võimalust alla 10aastastele ja üle 60aastastele, samuti vähekindlustatutele ja suurperedele.

Rock Ramp 2013 esinejate kinnitatud nimekiri (tähestiku järjekorras):
Deathcats
DND
Driven
Emerald
Epoche
Hajameelsed Kunznikud
HND (Akustiline Kava)
HU?
Jetpack Stanley
John 4
Köömes
Liqui Fuzz
Machete
Maxtraktor
Nion
No-Big-Silence
O.R.G.A.S.M
Ott Lepland
Paha Polly
Pedigree
Psychiatric Ward
Pööloy Gläänz
Redneck Rampage
S.E.K.S.
Shanon
Sibyl Vane
Sinine
Slinghunt
Slippery Slope
Soul Thrower
Ziggy Wild
The Angus
The Fuxx
Thrashless
Throcyte
Udu
Winny Puhh
Wyrm Sub Terra

Festivali ajakava leiad SIIT!

Festivali pileteid saab osta eelmüügist Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning kohapealt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles