Pildid: Hittsaate «Eesti tippmodell» võtted Tallinnas on alanud!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 glamuurne konkurss «Eesti tippmodell» on tagasi, et avada uks moehuvilistele neidudele nende unistuste maailma! Katsed erinevates Eestimaa paikades on lõppenud ja nüüd käib Tallinnas juba hoogne saate salvestamine.

Elu24 kaamerasilm tabas täna pärastlõunal Kanal 2 stuudio ees võtteplatsile tõttava modellisaate meeskonna. Teiste seas olid tipp-fotograaf Toomas Volkmann, Pariisis resideeriv moepolitsei Urmas Väljaots, staarmeikar Kaia Triisa ja kunagine tuntud raadiohääl Electra

«Eesti tippmodelli» esimene hooaeg osutus väga populaarseks ja tulemuslikuks. Koguni pooltel finaali pääsenud neidudest on tänaseks taskus head lepingud mõne välismaise või kodumaise modelliagentuuriga. Paljusid saates osalenuid on modellikarjäär viinud maailma erinevatesse paikadesse ja metropolidesse.

Ka kõik eelmisel hooajal «Eesti Tippmodelli» saates osalenud räägivad nagu ühest suust, et see andis neile juurde tohutult palju kogemusi, kontakte, enesekindlust, julgust ja suhtlemisoskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles