Hetsoginna Catherine ja prints William valmistuvad pojaga uude elupaika kolimiseks

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine ja prints William.
Hertsoginna Catherine ja prints William. Foto: SCANPIX

Hertsoginna Catherine ja prints William plaanivad varsti koos väikese prints Georgiga kolida kuninganna Elizabethi Norfolkis asuva Sandrighami kinnistu Anmer Halli. Anmer Hall saab nende elukohaks kuni Kensingtoni palee renoveerimistööde lõpuni.

Hello! kohaselt on kuninganna palunud Anmer Halli praegusel rentnikul maja nii ruttu kui võimalik vabastada, vaatamata sellele, et tegelikult pidi rendileping kehtima veel neli aastat. 

Kümne magamistoaga kuningas George aegse ehitise rentnik on James Everett oma perega, kes on seal elanud juba 13 aastat. Härra Everett on kinnitanud, et ta ongi asunud Anmer Hallist lahkuma ning enda juhitud puidufirmat Norfolk Oaki mujale kolima. Tema sõnade kohaselt ta kuningannalt rendilepingu ennetähtaegse lõpetamise eest mingit kompensatsiooni ei saanud.

Anmer Hall on üks kuninganna rohkem kui kaheksa hektari suurusest Sandrighami kinnistu 150 ehitisest.

Hetkel viibivad Cambridge’i hertsog ja hertsoginna koos hiljuti perre lisandunud väikse ilmakodanikuga Katei vanemate majas Berkshire’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles