Punasuine ja magus Musi meelitas kaunitarid Lounge Deja Vu'sse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. juulil Lounge Deja Vu's toimunud Musi tõi kohale hulgaliselt suviselt lõbusaid külalisi, säravaid kaunitare ja šarmantseid noormehi.

Uksel tervitasid peolisi seksikates punastes kleidikestes Martini tüdrukud imemaitsvate ja jahutavate kokteilidega, et ikka Musi jääks magusaks!

Musi peole maandusid ka Victoria’s Secreti imekaunid inglid, kes kaunistasid õhtut sensuaalsete ja naiselike kingitustega Glamora poolt, ajades õrnema soo esindajad väga elevile ja tehes nad õnnelikuks ihaldusväärsete kingituste jagamisega.

Peo atmosfäär oli kuum ja õhetav, sest kaunid musisõbrad liigutasid puusi ja pidutsesid nii nagu ühele vallatule Musi peole kohane!

Laval küttis kirgi kaunis naistrummar Helena Victoria Kirss oma uute ja särtsakate trummipaladega, mis lisasid hoogu kaunitele Musi antsjatele, kes üheskoos pakkusid uskumatult rikkalikku show'd

Samuti said kõige vallatumad külalised endale kingituseks magusad Musid, mis lisasid õhtusse veelgi särtsu ja elevust.

Musi - see on vallatu pidu! Musi - see on pidu, kus on parimad hitid ja pidu, mis kestab kuni energiat jätkub.

Järgmine Musi toimub juba augustikuus, kuid sellel nädalavahetusel ootab kõiki lõbus Candy Night - reedel, 2. augustil mängib magusaid hitte DJ Slam. Laupäeval, 3. augustil toimub aga Sweet Life - Swing Special, kus kaunitar kiigel pakub silmailu ja kõrvu paitab DJ Nova poolt valitud muusika.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles