Regina Spektor: Pärnust pärinevad minu helgeimad lapsepõlvemälestused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Spektor
Regina Spektor Foto: promo

Regina Spektor esineb sel pühapäeval, 4. augustil Kadrioru lossi Lilleaias.

Regina Spektor saabub pühapäeval Eestisse kontserdilt Stockholmist ning liigub siit edasi Riiga. Moskvast pärit lauljatar on Eestit lapsepõlves korduvalt külastanud - 8. eluaastani veetis Regina kõik oma suved perega Pärnus ning lauljanna on öelnud, et sealt pärinevad ka tema lapsepõlve helgeimad mälestused.

Pühapäevane kontsert on Regina Spektori esimene esinemine Baltimaades. Käesoleva tuuri raames esitleb ta oma viimast albumit «What We Saw from the Cheap Seats», mis kriitikute sõnul on üks tema tugevamaid plaate.

Koos Spektoriga on laval ka tema kolmeliikmeline bänd. Erikülalisena astub üles Spektori abikaasa Jack Dishel, esinejanimega Only Son.

Pühapäeval, 4. augustil Kadrioru lossi Lilleaias esinev ameerika lauljatar Regina Spektor saadab end Steinway Grand Piano klaveril, mis igaks kontserdiks spetsiaalselt kohale tuuakse.

Kaks nädalat tagasi ilmus Spektorilt ka tuliuus singel «You’ve Got Time», mis on teleseriaali «Orange is the New Black» värske avalugu.

Elust naistevanglas pajatav tragikomöödia pole Spektorile esimene kord olla seotud filmi või seriaalimuusikaga. Filmitööstus on Spektori loomingut kasutanud tema karjääri algusest peale.

Spektori laulud on kõlanud sellistes Eestiski väga tuntud sarjades nagu «CSI:NY», «Grey anatoomia», «Kuidas ma kohtasin teie ema» ja «Weeds», filmides «Armastus ja teised uimastid», «Minu õe hoidja», «Narnia kroonikad: Prints Kaspian», «Palgamõrvarid Bruges», «(500) päeva armastust» ja mujal.

4. augustil Tallinnas Kadrioru lossi Lilleaias toimuva kontserdi piletid on müügil Piletilevis ning kohapealt hinnaga 35€.

Kontserdi ajakava:
19.00 avame uksed publikule
20.00 Only Son
21.00 Regina Spektor

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles