Lenna laps tuli ilmale keisrilõikega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhindade gala 2013 Nokias
Lenna koos Robertiga
Eesti Muusikaauhindade gala 2013 Nokias Lenna koos Robertiga Foto: Viktor Burkivski

Lenna Kuurmaa ja tema kitarristist elukaaslase Robert Vaigla tütretirts Ami sündis 2. märtsil. Sünnitus, mis algas nagu iga teinegi, võttis aga äkilise pöörde ja lõpuks saabus uus kodanik siia ilma keisrilõike abil, pajatab lauljatar Anne & Stiili veergudel.

«Tuhud olid kestnud juba mõnda aega, kui ühel hetkel märkas ämmaemand midagi kahtlast,» pajatab Lenna. «Sekundiga oli palat sebimist täis ja Robert vaatas toimuvat abitult pealt ega saanud millestki aru.»

«See oli nagu «Chicago Hope»,» kinnitab ka Robert, «meil mõlemal oli paras šokk. Et mis nüüd saab? Mul võttis junni jahedaks muidugi.»

Seitse-kaheksa minutit hiljem oli juba kõik läbi ning värske ilmakodanik tõmbas esimest korda elus kopsud õhku täis.

«Kui keisrilõike narkoosi alt tulin, olin täiesti paanikas,» meenutab Lenna, «ma ei saanud ju midagi aru. Pisarad olid silmas ja ulgusin. Siis kuulsin lapse nuttu ja nägin uduselt, et Robi seisab teispool tuba, titt süles. Mind veeretati voodiga sinna ja arstid ütlesid: «Palju õnne, palju õnne! Taipasin, et vist on kõik hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles