Carola Madis: me pole Printziga lahus, võtsime lihtsalt aja maha...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba mõnda aega on kuluaarides ringelnud jutud, et mõned aastad tagasi suure lombi taha kolinud reporterineiu Carola Madise ja tuntud Ameerika muusiku ja produtsendi Printz Boardi armuromaan on lõppenud.

Carola lükkab siiski kuulujutud ümber. «Meil ei ole midagi halvasti. Võtsime aja maha, sest Printz pidi nii palju reisima oma soolikarjäärile fokuseerides ja tegelikult olin mina see, kes ütles, et ma ei jaksa enam oodata tema järel...»

«Kusjuures selle laulu «# 1» kirjutas ta siis, kui ta oli Uus-Meremaale läinud pikemaks ajaks, et muusikat teha ja see laul on tegelikult minust. Et kuidas aeg ei ole lihtsalt õige... Sõnad on ka, et - you're gonna be my number one when I'm ready, but I'm not ready right now,» täpsustab Carola lahusoleku tagamaid.

«Aga me kohtume Printziga siiski edasi ja oleme siiani väga lähedased. Ja hetkel on ta ka jälle tööreisil Euroopas. Eks näis, mis tulevik toob...»

Kuula Carolale pühendatud imearmsat lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles