KURIOOSUM/ naine sünnitas vaid 15 tundi pärast rasedusest teada saamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Suubritannias sünnitas 41-aastane Amanda Ross vaid 15 tundi pärast rasedusest teada saamist.

Amanda oli koos oma elukaaslase Paul Deaniga poodlemas, kui tal järsku kõhukrambid hakkasid. Ta tundis kõhus tugevat puhitustunnet, mida ta pidas kõhukinnisuse sümptomiks.

Kui krambid aga varsti ei vaibunud, pöördus ta oma perearsti poole, kes Amanda omakorda ämmaemanda juurde suunas. Ämmaemand tegi ultraheli abil kindlaks, et Amanda on seitsmendat või kaheksandat kuud rase.

Seejärel saadeti Amanda haiglast koju, kuid öösel kell pool kaks algas naisel sünnitus ning Amanda elukaaslane, kel eelmisest abielust on juba kaks last ning ka kaks lapselast, viis ta haiglasse tagasi.

Vastu hommikut toodi laps keisrilõike abil ilmale, vahendab Daily Mail.

Amanda, kel endal varasemalt lapsi pole, kommenteeris, et oli rasedusest täiesti šokeeritud. Naise sõnul polnud tal aimugi, et ta last ootab, sest tema söögiisu ei suurenenud, tal polnud kordagi hommikuti süda paha ning ta ei tundnud ka beebit kõhus põtkimas.

Pilte värsketest vanematest ja beebist näed SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles