Milline võib Briti uus prints George välja näha teismelisena?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti uus prints George
Briti uus prints George Foto: SCANPIX

Suurbritannia prints William ja ta abikaasa, Cambridge´i hertsoginna Catherine said esimese lapse, prints George Alexander Louisi.

Laps sündis 22. juulil kell 16.24 kohaliku aja järgi ja juba 23. juulil lahkus kuninglik paar koos lapsega Londonis asuvast St. Mary haiglast, edastab Daily Mail.

Meedia vahendusel saadi esimesed pildid, milline näeb prints välja.

Nüüd aga tegi USA päritolu fotograaf ja arvutigraafik D´Lynn Waldron arvuti abil pildi, milline võib prints välja näha teismelisena.

Pildil on näha, et noormehel on lopsakad blondid juuksed, tugevad kulmud, ta ema nina ning ta isa suu ja lõug.

Waldroni sõnul võttis ta arvesse nii geneetikat, kuningliku pere elustiili, võimalikke isikuomadusi ja kasvukeskkonda.

Waldron on varem teinud sarnaseid pilte sellistest kuulsustest nagu printsess Diana, Marilyn Monroe, Shiloh Jolie Pitt ja Suri Cruise.

«Tegemist on arvutiportreedega, mis põhinevad krimiuuringute süsteemil. Lisaks eelpoolmainitule võtan portreede tegemisel arvesse ka seda, kuidas gravitatsioon mõjutab vananemist,» selgitas fotograaf.

Ta lisas, et tema tehtud portreed ei ennusta, millised võivad isikud vanemas eas välja näha, vaid annab ühe võimaliku variandi.

Cambridge`i hertsoginnal kulus lapse ilmaletoomiseks 11 tundi.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles