Modellimamma Beatrice teeb ise kõik kodutööd ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bocca ja Chedi a’la carte terrassid avas värvikate seltskonnategelaste paraad.
Beatrice ja Ed
Bocca ja Chedi a’la carte terrassid avas värvikate seltskonnategelaste paraad. Beatrice ja Ed Foto: Maksim Toome

Tuntud modelliärinaine ja kolme lapse ema ning ühekordne vanaema Beatrice Fenice, kes oma noorusliku välimusega nii mõnelegi endast kaks korda nooremale naisele silmad ette teeb, on lisaks ka tubli koduperenaine, vahendab Buduaar.

Beatrice, kes on igapäevaselt hõivatud nii modelliagentuuri juhtimise kui ka laste kasvatamisega, jõuab samal ajal ka koduses majapidamises kõik vajaliku ise ära teha.

«Saan ise kõigega hakkama ja see on alati nii olnud. Kui on vaja midagi teha, siis ma ei jää ootama, et keegi teine minu eest selle ära teeks. Teen ise ja valmis. Minu arvates ei ole mingit mõtet hakata koduseid majapidamistöid ära lahterdama, et mida peab tegema mees ja mida peab tegema naine,» tõdeb Beatrice ja lisab veel: «Ja kui tõesti juhtub nii, et minul endal aega pole, siis on alati koduabilised olemas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles