Galerii: Suur õgimine Tallinna Lauluväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peeti Tallinna Lauluväljakul «Picnic Americanat». Kuulata sai rock´n´roll´i, bluusi ja kantrit, näha USA autosid ja mootorrattaid ning olla tunnistajaks Eesti esimesele hamburgerisöömise võistlusele. Eesti esimeseks burgerisöömise meistriks krooniti Dauno Meikar.

Burgerisöömise võistlusest võttis osa kümme õgardit.  Vesivärava Grilli valmistatud hamburgerid kaalusid 900 grammi ja sisaldasid kolme veiselihapihvi ja kahte nisujahukuklit. Vahele oli pandud ka pisut rohelist. Söögi allaloputamiseks oli igal võistlejal ka paar pudelit joogivett.

Võitja oli loomulikult see, kes burgeri kõige kiiremini nahka pani. Võitja, Dauno Meikar lõpetas ajaga 12 minutit ja 43 kolm sekundit.

Teise koha võitnud Tauri kiitles, et sööb selliseid burkse suisa hommikusöögiks. Võitja Dauno pistab hamburgereid vöö vahele aga vaid paar korda nädalas.

Esimesed kolm võidumeest said kingiks kasti õlut ja kullakarva medali. Võitja sai ka kena võidukarika. Ülejäänud osalejad said lohutuseks magustoidu, mille käis välja samuti Vesivärava Grill.

Võistluse korraldaja, Martin Aule lubas, et juhul kui «Picnic Americana» peaks aset leidma järgmiselgi aastal, siis tuleb kindlasti ka hamburgerisöömise võistlus. 

Vaata pildigaleriid suurest õgimisest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles