BEEBIHULLUS/ kuningliku beebi suveniiride hulka kuulub ka oksekott!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tema kuninglik kõrgus George Alexander Louis.
Tema kuninglik kõrgus George Alexander Louis. Foto: SCANPIX

Prints George Alexander Louis pole veel nädalatki vana, kuid juba on ta Suurbritannia majandust hoogsalt turgutanud.

Arvatakse, et beebi sünd süstib Suurbritannia majandusse kokku lausa 440 miljonit eurot, sellest 110 miljonit peaks tulema üksnes alkoholi müügist, vahendab Huffington Post.

Disainer Lydia Leith loodab nüüd, et paljud printsi sündi tähistavad britid lähevad alkoholi tarbimisega natuke liiale, ning tõi müügile kuninglikud oksekotid. Kotte sobib näiteks kasutada ka lapseootel emadel, kel hommikuti süda paha.

Disaineri jaoks on printsi sündi tähistavate oksekottide loomine tegelikult traditsiooni jätkamine: ta lõi oksekotid nii hertsoginna Catherine ja prints Williami pulma auks kui ka kuninganna Elizabethi teemantjuubeliks.

Üks teine huvitaval viisil printsi sündi tähistav isik on pitsabaari omanik Domenico Crolla, kes Glasgows asuvas baaris klientidele prints Georgi ning tema vanemate pildiga pitsat pakub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles