Peeter Võsa: ma ei abiellu iialgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Helin Loik/ Naisteleht

Skandaalne saatejuht Peeter Võsa leidis pärast eksirännakuid tagasitee oma kahe lapse ema Merlyni juurde, kuid abielluda ei kavatse mees oma vana armastuse ega ka kellegi teisega mitte kunagi.

Viimase paari aasta jooksul on Võsa elanud vaba ja vallalise elu ning näidanud ennast avalikkuse ees  erinevate silmarõõmudega, kirjutab Kroonika.

Kuulsat saatejuhti on nähtud koos verinoore neiu Merlega, aeroobikatreener Helju Aasa ja rokkar Tanel Padari  eksnaise Katarina Padariga. Nüüd on ta taas Merlyniga.

Võsa tahab aeg-ajalt midagi uut ja erutavat ette võtta ning selle tõttu jätab ta elukaaslase ja nende kaks last, 14-aastase Sanderi ja 12-aastase Merily ajutiseks maha.

Kuigi Peeter Võsa on Merlyniga 18 aastat ühist elu jaganud, ei kavatse ta naisega abielluda ja liitu ametlikult vormistada.

«Kui ei olnud naistel nii palju aru peas, et oleks mulle noorele ja lollile rõnga ninna pannud, siis nüüd enam vaevalt vanale koerale uusi trikke õpetab. Mind mu staatus rahuldab,» nentis Peeter Võsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles