Hertsoginna Catherine’i kehakaalu kallal nokkinud ajakiri palus vabandust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine ja prints William Cambridge'i printsiga.
Hertsoginna Catherine ja prints William Cambridge'i printsiga. Foto: SCANPIX

Pärast seda kui värske ema Kate Middleton koos beebiga avalikkuse ette astus, tegi Briti ajakiri OK! kaaneloo Kate’i «kaalukaotusrežiimist» ning sai põhjendatult suure kriitika osaliseks.

Ajakirjas oli ka intervjuu Kate’i väidetava personaaltreeneriga, kes kirjeldas, kuidas hertsoginna kõht peaks «millalgi tagasi normaalseks muutuma».

Eriti vihased olid ajakirja peale kõik värsked emad, kelle arvates oli kohutav, et ajakiri survestab just sünnitanud naisi kohe beebikilodest vabanema.

Hollyscoop kirjutab, et nüüd on ajakirja esindaja õnneks vabandust palunud ja sõnanud: «Kate on meie aja üks kaunimaid naisi ning ajakirja lugejad armastavad teda. Kui ta koos prints Williamiga Cambridge’i printsi maailmale tutvustas, liigutas meid, nagu ka kogu ülejäänud maailma, tema särav olek väga. Me ei soovinud tema vastu kuidagi kriitilised olla. Kui see meie kaaneloost nii paistis, polnud see nii kavatsetud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles