BEEBIHULLUS/ Millal ilmub kuninglikust beebist esimene ametlik foto?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints George Alexander Louis.
Prints George Alexander Louis. Foto: SCANPIX

Kui alles üleeile nägi kogu maailm väikest printsi esimest korda ning eile tehti teatavaks beebi nimi, siis nüüd ootab maailma meedia juba uut tähtsat sündmust – esimest ametlikku fotot!

Selleks, et saada teada, millal ametlikud fotod ilmuma peaksid, tasub heita pilk ajalukku, kirjutab Hollyscoop.

Kuningakoja ekspert Charlie Jacoby ütleb, et esimesed ametlikud pildid George Alexander Louisist ilmuvad suure tõenäosusega tema ristimisest. «See on vaikne peresündmus, kuid arvatavasti on seal siiski kohal ka press,» sõnas ta.

Prints Williami ristimine toimus seitse nädalat pärast tema sündi 1982. aastal. Ristimine leidis aset Buckinghami palee muusikatoas ning sündmust olid lubatud jäädvustama ka fotograafid.

Väike tõenäosus on ka, et ametlikud pildid ilmuvad enne ristimist. Jacoby sõnab, et võib juhtuda, et Cambridge’i hertsog ja hertsoginna kutsuvad väikese hulga fotograafe Kate’i vanemate koju Berkshire’isse, kus noor pere praegu peatub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles