VIDEO/ emotsionaalne Rihanna puhkes laval nutma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna laval.
Rihanna laval. Foto: SCANPIX

Laupäeval Prantsusmaal Lilles esinedes puhkes Rihanna esinemise ajal nutma.

Pisarad purskusid lauljatari silmist pärast tormilist aplausi, mis järgnes ballaadile «Stay».

Rihanna vabandas pisarad välja sellega, et publik muudab teda lihtsalt nii õnnelikuks ning laval seistes tunneb ta tohutut armastust. Siis ütles ta, et pisarate põhjuseks on ka see, et ta märtsis alanud tuur varsti (tegelikult küll 15. novembril) lõpule jõuab.

Tegelikult võis aga Rihanna emotsionaalsuse põhjuseks olla tema kunagine poiss-sõber Chris Brown, arvab The Sun. Hiljuti postitas Rihanna Twitterisse järgmise sõnumi: «Ma vihkan kui eksid ütlevad, et nad on sinu jaoks olemas. Kus kurat olid sa siis kui me olime veel koos ja ma sind vajasin.»

R&B staar Chris, kes pärast mais Rihannast lahkuminekut läks jälle tagasi Karrueche Trani juurde, on nüüd aga täiesti vaba mees. Ta ütles: «Fännid on näinud mind erinevate tüdrukute nii lahku minemas kui ka jälle paar olemas, kuid praegu, 24-aastasena, otsustasin ma, et tahan olla vallaline!»

Ometi aga on ta enda sõnade kohaselt mõlema tüdruksõbraga siiamaani lähedane ning nendega hea sõber. Pole kindel, kas ka Rihanna seda sama arvab...

VAATA EMOTSIONAALSET VIDEOT:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles