Teisipäevane «Suvereporter» läheb otse-eetrisse Eametsa külast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvereporter
Suvereporter Foto: Kanal 2

Täna selgus perekond, kelle kodust läheb «Suvereporter» eeloleval teisipäeval, 16. juunil otse-eetrisse. Rahvas hääletas oma lemmikuks Kaidi Vunderi ja Ermo Koldbergi kodu ning pererahvas on õhinaga valmis saate tegemisel kaasa lööma.

«Oi, see on kindlasti tänu meie hundikoer Remmile,» on perenaine Kaidi üllatunud.

«Muidugi jälgisime Reporteri veebis toimunud hääletust suure huviga, aga täna hommikust seisu pole veel vaadata jõudnud. Elasime kaasa ka teistele konkursil osalenud perekondadele, eriti Tammi perele,» rääkis Kaidi ning lisab, et pereliikmed ei pelga ühtki tööd, mis «Suvereporter» nende õlgadele paneb.

«Eriti õhinas on muidugi nii oma kui ka ümberkaudsed lapsed,» lisab ta.

Võitjaperekond elab Pärnumaal, Sauga vallas, Eametsa külas. Pereema Kaidi on kokk, pereisa Ermo ehitaja ning tütar Katre kooliõpilane. Vahva lambakoerakutsikas Remmi armastab aga veesporti ja batuudil hüppamist. Ka kõik naabrid on valmis saate õnnestumise nimel igati pingutama.

Mai lõpus kuulutas Kanal 2 välja konkursi, kus kutsus perekondi registreeruma eriprojekti, kus ühel kaunil juunipäeval läheb «Suvereporter» eetrisse otse nende kodust. 62 perekonnast, kes konkursile registreerusid, valis Kanal 2 välja kolm, keda tutvustati lähemalt «Suvereporteri» saadetes.

Reporteri veebihääletusel sai teise koha perekond Tammi Raplamaalt Tamme külast ja kolmandaks platseerusid Oleg Einmanni naised Rakvere vallast Eeskülast.

Kanal 2 „Suvereporter“ oli suvehooaja avanädalal vaadatuim telesaade, hoides telerite ees keskmiselt 177 000 inimest. «Suvereporter» on olnud Eesti populaarseim telesaade ka neljal eelmisel suvel. Kanal 2 on juba kolmandat aastat järjest Eesti vaadatuim telekanal.

«Suvereporter» on eetris igal õhtul kell 20.00. Erisaade Eametsa külast läheb otse-eetrisse sellel teisipäeval.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles