Homme toimub Kooli hoovi pidulik avamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuurihoovil koostöös Gustav Adolfi Gümnaasuimiga on meeldiv võimalus kutsuda Teid Kooli hoovi avamisele neljapäeval, 25. juulil kell 19.00. Kooli hoovi väravad asuvad Nunne 10 ja Väike-Kloostri 2 vahel, GAG ajaloomuuseumi kõrval, Hotel Imperiali vastas.

Avasündmusel astub üles Anete Hiie trio ning jämmivad Vanalinna andekad muusikud Rauno Laikjõe ja Kaspar Tambur. Vaba sissepääs kõigile!

Ühtlasi avatakse Kooli hoovis noore kunstniku Teele Tuuna näitus-müük «Naised, kes tantsivad huntidega». Kunstniku seekordne näitus käsitleb läbi ainulaadselt käsitsi kangale trükitud fotodega naist, kui ürgset iha, seksuaalsust ja salapära kandvat loojat, mis jätab vaatajale õhku hulga küsimusi või siis vastupidi – juhatab just sobivale teeotsale.

Maaliline, müstiline ja hubane GAGi võimlamaja hoov on saanud suviste kuumade sündmuste paigaks: lisaks söögile, joogile ja mõnusale ajaveetmisvõimalusele elava muusikaga Vabal laval Tallinna vanalinnas, on Kooli hoovis iga päev erinevad teemaüritused:

PÜHAPÄEV – Pannkoogihommik Prantsuse akordionimuusikaga;

ESMASPÄEV – Duell – muusikud kutsuvad endaga muusikalisele duellile tuntud muusikuid ning võisteldakse loomingulise elu ja surma peale muusikalistes imprvisatsioonides;

TEISIPÄEV – Teatrite päev – võimaluse kogu päeva Vaba lava sisustamiseks saavad teatrid;

KOLMAPÄEV – Valitud artistide ja ansamblite päev. Live-kontserdid vanalinnas;

NELJAPÄEV – Jammipäev – muusikute loovus põimub, ristub ja sulandub loomingulistel radadel;

REEDE –  Ideedepäev. Iga nädala loominguline reede uue idee ja üllatava kontseptsiooniga;

LAUPÄEV - Teemapäev – Vaba lava elu kulgeb on ajastu- või teematruus võtmes, nt 50ndate rock 'n roll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles