Galerii: Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen kohendas rinnapartiid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 kaamerasilm tabas Miss Estonia 2013 eile suvises meeleolus Helsingis, kiirtoidlustusketi Snacky suvisel vahuveini peol.

Krapsakas neiu oli päikeselisel suvepäeval üll tõmmanud neetidega kaunistatud nahkse minihame ja varba otsa torganud ogadega kaunistatud killer platvormid. 

Kristina pajatas, et valmistub hoogsalt Miss Universum võistlusteks, mis toimuvad juba oktoobris Moskvas. Kaunitari suurim sponsor on kliinik Plastiikkakirurgia Fin-Est.

«Olen mõelnud silikoonrinnad panna, sest tahan, et need bikiinides ilusad ja pringid paistaksid ja samuti sooviksin lasta oma nina paar millimeetrit lühemaks lõigata» pajatas Kristina vahetult peale Miss Estonia tiitli pälvimist.

Näikse nagu oleks kaunitari üks unistustest juba täitunud, sest Kristina rinnad näisid roosa pluusikese all tõepoolest välja suuremad ja pringimad, kui suve alguses toimunud missivõistlusel.

Vaata pilte! Mida sina arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles