STAAR/ Kim Kardashian üritab enne beebikilode kaotamist majast mitte lahkuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West.
Kim Kardashian ja Kanye West. Foto: Scanpic

Kim Kardahsianit on pärast tema ja Kanye Westi tütre North Westi tütre sündi väidete kohaselt nähtud vaid korra või paar ning ka siis pole paparatsod staari pildile jäädvustada suutnud.

Nüüd on selgeks saanud, et Kim Kardashian ei soovigi end enne beebikilode kaotamist kellelegi näidata ning lahkub majast vaid äärmisel vajadusel.

Tõsielustaar on juttude kohaselt kaotanud 22 lapseootuse ajal juurde võetud kilost juba üheksa, kuid arstid on tal soovitanud asja rahulikumalt võtta, kirjutab Now.

Kimile lähedane isik on öelnud, et staar on masenduses, kuna ta ei saa kaalu langetada nii ruttu kui ta sooviks ning tal ei lubata veel ka trenni teha.

Kimi eeskujuks on väidete kohaselt Beyonce, kelle tütar Blu Ivy Carter sündis eelmise aasta jaanuaris ning kes kaks kuud hiljem näitas juba enda suurepäraselt vormis keha avalikkusele.

North West sündis selle aasta 15. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles