Tulnukad tegid Märjamaale viljaringid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulnukad tegid Märjamaale viljaringid?
Tulnukad tegid Märjamaale viljaringid? Foto: Avanejad

Avanejatele saatis kirja Vilja Võsu Märjamaalt, kellel õnnestus pildistada oma äia viljapõllule tekkinud ebakorrapäraseid moodustisi. «Augud olid tekkinud viljapõllule üleöö ja kõrgendasid Võsude residentsis üleüldist vererõhu taset!» kirjutab naine.

Avanejad pöördusid antud küsimuses koheselt Viljandi maantee ääres, Velise jõe läheduses elava nõid Teiba-Ivari poole. Kuna Ivar teadis juba kaks nädalat tagasi, et me tema juurde säärase küsimusega pöördume, oli mehel vastus valmis. «Jah ma vaatasin neid pilte. Need viljaringid on tegelikult viljaplärakad. Neid on tegelt´ Eestis sitaks – hulga rohkem kui viljaringe,» põrutab Teivas.

Teiba sõnul vorbivad viljaplärakaid Jupiteri kuul Ganymedesel toimetavad füüsiliselt alaarenenud ganüübid. «Ganüübid näevad välja nagu teod aga neil on konna pead. Kuigi neil on päris kõrgelt arenenud tehniline taip, pole neil käsi, millega normaalseid asju ehitada. Kõik masinad, mis nad ehitavad, logisevad. Sellest ka ebatäpsete intergalaktiliste laserite poolt tehtud viljaplärakad!»

Nüüd sisust: Ka Võsu perekondade põllule tehtud viljaplärakad olevat tegelikult omamoodi piltjutustused. «Aga peab olema ikka eriline kuradi geenius, et sealt midagi välja lugeda!“»põrutab mees.

Pärast mitmepäevast peamurdmist otsustas Teivas, et ei raiska rohkem aega. «Saatsin galaktilisele föderatsioonile taotluse viljaplärakate lahtiseletamiseks.» Luba käes, suunati Ivar Ganymedese presidendikotta, kus tal tuli oodata meie mõistes neli valgusaastat.

«See oli piisavalt pikk aeg, et jõuda probleemi tuumikuni. Selgus, et ganüübid pole alati olnud teo kehaga. 16 üliarenenud kombitsat asendati teo kerega selleks, et nad liiga täpseid lasereid ja võimsaid kompuutreid ei ehitaks. See oli GF´i (galaktiline föderatsioon – toim.) üksmeelne otsus, kuna tegemist on ju üsnagi auahnete, salakavalte ja sõjakate kõigusoojastega! Kui ganüübidest saaks universumi valitsejad, käiks uus suur pauk ja kogu jant hakkaks nullist pihta!»

Kuid nüüd viljaplärakate sisu juurde. Teiba sõnul on need nagu Nigeeriast saadetud petukirjad. «Nad lubavad, et kui eestlased saadavad neile ühe kaheksajala, keda kloonida, saadavad nad meie presidendile miljon tonni kulda!»

«Mind ajab kõige rohkem närvi fakt, et Kadriorg on viljaplärakate sisust teadlik ning galaktilise kulla hankimisel on astutud ka juba esimesi samme. Pole mingi ime, et initsiatiiv tuli esimeselt leedilt endalt! Muuseas, tegutsetakse tudengisatelliidi ESTCUBE programmi varjus. Nimelt kannab miniatuurne satelliit endaga kaasas kaheksajala DNA-d!“ Teivas räägib, et GF on asjast teadlik ning on lubanud satelliidi hävitada!»

Viljaplärakate vastu polevat aga midagi teha. «Oli, on ja jääb! Mind paluks plärakatega rohkem mitte tülitada. Mul on mitmel planeedil vaimusaagikoristus pooleli!» ütleb Teivas lõpetuseks.


Vaata pilte! Mida sina nendest viljaringidest arvad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles