Loe, mis nimesid kuninglikule beebile pakutakse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: SCANPIX

Kuninglik beebi on kohe varsti kohal! Seega on Suurbritannias väga oluliseks teemaks väikese printsi või printsessi nimi.

Siinkohal aga tuleb kindlasti meeles pidada seda, et kui paljud kuulsused oma lastele väga eriskummalisi nimesid panevad, siis kuna tegemist on troonipärijaga, saab Kate’i ja Williami beebi endale kindlasti üsnagi klassikalise nime, kirjutab E! Online.

Victoria Arbiter, kuninglike uudiste kajastaja ja kuninganna Elizabethi endise pressisekretäri Dickie Arbiter tütar sõnas: «Tulevasele kuningale või kuningannale nime valides ei saa vanemad olla eriti loomingulised. Kindlasti ei kuule me näiteks nime kuninganna Suri, mis oleks lihtsalt tobe. Kate ja William peavad lapsele nime valides oleme väga ettevaatlikud.»

Kihlveokontorites on kõige rohkem hääli saanud Elizabeth, Frances ja Anne – juhul, kui sünnib tüdruk. Poisile ennustatakse kõige rohkem nime John. Sellele järgnevad Charles, Philip ja Edward.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles