STAARID/ Chris Brown ja Drake kohtus võidukad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown ja Drake.
Chris Brown ja Drake. Foto: SCANPIX

Chris Brownil ja Drakel on nüüd lisaks kunagisele suhtele Rihannaga veel midagi ühist – New Yorgi kohtunik otsustas, et nad ei võlgne ööklubile Greenhouse, mille lähedal nad eelmisel suvel kaklesid, mitte sentigi.

Chris Brown ja Drake kaklus leidis aset W.i.P ööklubis ning selle klubi kõrval oleva ööklubi Greenhouse omanik Entertainment Enterprises kaebas lauljad kohtusse, väites, et ööklubi maine sai staaride kakluse tõttu tõsiselt kahjustada. Nõutava kahjutasu suurus oli lausa 16 miljonit dollarit.

Drake ütles kohtuasja algatamise ajal, et ööklubi maine langus pole tema ja Browni süü, kuna nemad ei saanud mõjutada seda, kuidas meedia intsidenti kajastas, teab TMZ.

Tema sõnadega oli nõus ka kohtunik, kes lauljad õigeks mõistis. Seda põhjusel, et esiteks ei leidnud kaklus aset isegi Greenhouse’i territooriumil ning teiseks, baarikaklused on kahjuks väga levinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles