Eestit tutvustavale Robbie Williamsi Facebooki videovõistlusele laekus üle 300 töö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: SCANPIX

Tänasega lõppes tööde esitamine Briti menukaima sooloartisti Robbie Williamsi Facebooki lehel toimuvale videovõistlusele, mille kümmet võitjat ootab ees VIP-reis Eestisse ja isiklik kohtumine Robbie Williamsiga.

Kokku kvalifitseerus võistlusele kõikjalt maailmast 325 videot, millest oma lemmikule saab käesoleva nädala jooksul oma hääle anda iga Facebooki kasutaja.

Võistlusel osalemine oli avatud kõikide riikide vähemalt 18-aastatele elanikele, kes said kolme nädala jooksul esitada kuni minutipikkuse inglisekeelse video ja rääkida, kuidas Robbie Williamsi muusika on nende elu mõjutanud.

Kokku laekus võistlusele väga eriilmelisi videoid enam kui 40 riigist, aktiivseimad olid sealhulgas britid, itaallased, sakslased, hollandlased ja enam kui 20 videoga ka eestlased. Lisaks rohketele Euroopast pärit videotele laekus töid aga ka sellistest riikidest nagu Ameerika Ühendriigid, Argentiina, Austraalia, Boliivia, Brasiilia, Indoneesia, Kanada, Mehhiko, Tšiili, Uruguai, Uus-Meremaa ja Venetsueela.

Käesoleva nädala jooksul saavad kõik Facebooki kasutajad vaadata Robbie Williamsi Facebooki lehel kõiki esitatud töid ning oma lemmikule hääle anda.

Viis enim Facebooki kasutajate hääli saanud ning viis žürii poolt valitud osalejat võidavad võistluse peaauhinna, milleks on VIP-reis Eestisse, mis sisaldab lendu Tallinnasse algusega Euroopast, majutust Tallinnas kolmeks ööks, Robbie Williamsi Tallinna kontserdi pääset 20. augustil, kohtumist staari endaga, eriprogrammi koos fännidega ning osalemist kontserdist valmivas dokumentaalfilmis.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Tallinna show  erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Ühtlasi on Robbie Williams esimene maailmastaar, kes filmib oma kontserti Tallinnas, mis tähendab, et juba 20. augustil avaneb igal kontserdikülastajal suurepärane võimalus jäädvustada end maailma muusikaajalukku.

 


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles