Sandy Rivera reedel Privés!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy Rivera
Sandy Rivera Foto: Club Privé
Lõpuks ometi on aeg jälle nii kaugel, et Eestit külastab DJ Sandy Rivera. Sel reedel, 12. Juunil, on Sandy taas kord kõikide oma fännide rõõmuks klubi Privé plaadimängijate taga, kaasas vaid parimad lood ning positiivne meeleolu. Rahva kütab üles DJ Dave Storm!

Sandy Rivera peod on kiirelt kujunenud ühtedeks populaarsemateks pidudeks Privés, iga kord üllatab mees klubikülastajaid uute lugudega ning 6-tunniste settidega. Sandy on tuntud kui DJ, kes mängib nii kaua kuni rahvas nõuab ja hea meelega ta puldist enne varahommikut ei lahku. "Ma peaksin mängima kaks tundi... aga mängin neli kuni kuus , Eesti publik on alati kohal viinaga niiet mängin nii kaua kuni teiega sammu suudan pidada," kommenteerib Sandy oma pidusid.

"Eesti on tõesti koht, kuhu mulle meeldib tulla. Eelmisel korral oli mul üks lisapäev ning käisin koos Privé tiimiga jalgpalli vaatamas, esimest korda elus muide! See oli lõbus. Mõistan teie inimesi iga korraga rohkem ja mul on jällegi palju häid uusi asju, mida mängida, üritan kõik teie publikuni tuua" lubab Sandy. "Minu järgmine singel "Persuasion", tuleb peagi välja minu enda plaadifirma Blackwiz'i alt ning Pete Tong on seda jõudnud juba Radio 1's mängida. Lisaks tuleb sellele üks superlahe video, mis peagi valmib. Defected'i alt tuleb aga uus singel "Whatever", lisaks lihvin ühte mõnusat rahulikumat albumit, mille kallal olen viimasel aastal töötanud."

Viimasel peol jagas Sandy rahvale peale iga mängitud lugu ära mängitud loo plaadi, eelviimasel peol tegi aga kõigi peol viibinud klubilistega koos shotte. Üllatada see mees oskab, üks on aga kindel - Sandy peod on alati oma nägu ja tegu ning tema näol on tegemist DJ'ga, kes armastab rahvast ning keda rahvas armastab, seda kinnitab ka Privé foorumi kasutaja Liis; "Sandy on midagi head. Tema peod on need, mida sa ootad kaua ja kannatamatult. Mees teab, mis mees teeb. Ta paneb saalitäie rahvast möllama, ajades naised märjaks ja hullutades mehi. See mees ongi HOUSE!"

Loomulikult ei puudu lettidelt kaunid tütarlapsed, kes igal täistunnil kõiki soovijaid jookidega kostitavad ning silmailu pakuvad.

Klubi Privé uksed avatakse kell 23:00, naistele kuni kella 01:00 sissepääs tasuta! Pilet 150, flyeriga 100, family-listiga 75.

Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: + 372 5625 6000

Sandy Rivera, üle kuu teine reede klubis Privé!
12.juuni / 2009
14.august / 2009
9.oktoober / 2009

Vaata ka videoid:

Sandy Rivera detsembris Club Privés SIIT.

Sandy Rivera videointervjuu SIIT.

Sandy Rivera intervjuu Club Privéle SIIT.

Sandy Rivera Eestis filmitud video SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles