KES VÕIKS NÄOSAATES OSALEDA?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes nendest staaridest võiks osaleda uuel hooajal näosaates?
Kes nendest staaridest võiks osaleda uuel hooajal näosaates? Foto: elu24.ee

Hittsaade «Su nägu kõlab tuttavalt» jätkub juba sel sügisel. Suursaate teisel hooajalgi astuvad tuntud kodumaised staarid rahva ette võimsate paroodianumbritega, et heategevust toetada.

«Su nägu kõlab tuttavalt» produtsendi Kaupo Karelsoni kinnitusel tuleb saate teine hooaeg vähemalt sama haarav kui eelmine: «Oodata on säravaid etteasteid ja seda tänu uutele andekatele osalejatele,» lubab Karelson, lisades, et saatejuhina jätkab endiselt parimas vormis Mart Sander.

Eelmise hooaja hittsaate staari Karl-Erik Taukari arvates on latt uutele osalejatele seatud üsna kõrgeks. Uuel hooajal loodab ta aga ekraanil näha rohkem teenekaid näitlejaid. «Näiteks Malmsten teeks kindlasti väga häid paroodiaid,» arvab ta.

Ka Tanja Mihhailova on põnevil ja sooviks järgmises saates näha lausa kõiki oma kollleege osalemas.

Kohtunikuna ka sel aastal näosaates osalev näitleja Andrus Vaarik sooviks näha paroodiasaates kindlasti Jan Uuspõldu, Märt Avandit ja Mait Malmstenit ka.

Aga kes erutaks sind kõige enam näosaate teisel hooajal teleriekraanil?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles