Meelis Lao skandaalsel kaunitaril samasugune hirmkallis Hermése kott nagu Ojulandil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bocca ja Chedi a’la carte terrassid avas värvikate seltskonnategelaste paraad.
Pidu väisas ka ärimees Meelis Lao
Bocca ja Chedi a’la carte terrassid avas värvikate seltskonnategelaste paraad. Pidu väisas ka ärimees Meelis Lao Foto: Maksim Toome

Mai lõpus küttis seltskonnaveergudel kirgi Reformierakondlasest Kristiina Ojulandi Hermés Birkini käekott, mis uuena soetades maksab vähemalt 11 000-16 000 eurot. HIljuti Tallinna vanalinna Bocca ja Chedi restoranide terrassipidu koos ärimees Meelis Laoga väisanud skandaalse kaunitari käevangu ehtis täpselt samasugune kallis käekott.

Ärimees Meelis Lao (47) liikus üle pika aja taas seltskonnas, kuid nüüd polnud tema kaaslaseks enam modellist ratsutaja Sirly Tillmann (31), vaid võluv brünett Leelet Nellis, vahendas Kroonika. 

«Meelis Laoga õdusalt juttu vestnud daami käevangus võis näha Hermés Birkini hirmkallist käekotti, mida daam fotograafi nähes igaks-juhuks enda seljataha sättis,» pajatas üks kohalviibinud seltskonnategelane. 

Ilmselt oli selleks ka põhjust, sest noor daam on mõneti kurikuulus. Kahe aasta eest kirjutas Eesti Päevaleht, et aastaid Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse büroojuhina töötanud Leelet Nellist kahtlustatakse 37 000 euro kantimises ja isiklikuks otstarbeks kasutamises.

Leht vahendas, et Leelet vallandati pärast sahkerdamise ilmsikstulekut. Naise tausta uurides selgitas ajakirjanik välja, et enne RKKsse tööle asumist lõpetati temaga kahtlaste rahaarvelduste tõttu töösuhe veel vähemalt kahes töökohas.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles