Meelis Lao nautis õhtut skandaalse kaunitariga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ärimees Meelis Lao (47) liikus üle pika aja taas seltskonnas, kuid nüüd polnud tema kaaslaseks enam modellist ratsutaja Sirly Tillmann (31), kellega ta suhe algas 2005. aastal, vaid võluv brünett Leelet Nellis, vahendab Kroonika. 

Meelis ja Leelet veetsid hiljuti õdusa õhtu restoranis Bocca. Noor daam on mõneti kurikuulus. Kahe aasta eest kirjutas Eesti Päevaleht, et aastaid Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse büroojuhina töötanud Leelet Nellist kahtlustatakse 37 000 euro kantimises ja isiklikuks otstarbeks kasutamises. Leht vahendas, et Leelet vallandati pärast sahkerdamise ilmsikstulekut. Naise tausta uurides selgitas ajakirjanik välja, et enne RKKsse tööle asumist lõpetati temaga kahtlaste rahaarvelduste tõttu töösuhe veel vähemalt kahes töökohas.

Mis seob aga Meelist ja Leeletit lisaks sellele, et mõlemad on olnud seotud skandaalimaiguliste tegemistega? Meelis jääb tabamatuks, Leelet aga ütleb: «Eesti vabariik on nii väike, et kõik tunnevad kõiki.»

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles