NII TUBLI: Ryan Gosling tõttab sigadele appi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Gosling.
Ryan Gosling. Foto: SCANPIX

Ryan Goslingi nunnudusel pole tõesti piire. Ajal, mil ta meid ekraanil oma sinisilmadega ei võlu, võitleb ta loomade – täpsemalt sigade – õiguste eest.

Kanada ajalehe The Globe and Mail juhtkirjas heidab südametemurdja valgust sigade jubedale kohtlemisele Kanada toidutööstuses.

Ryan paljastab, et näiteks emiste elutingimused on täiesti kohutavad. Nende aedikud on nii väikesed, et nad ei mahu seal end isegi ümber pöörama ning see mõjub nii füüsiliselt kui ka vaimselt neile väga halvasti.

Ta toob veenvaid argumente selle kohta, et teadlased on tõestanud, et sead tunnevad nii füüsilist kui ka vaimset valu, ning et paljud testid on näidanud, et tunnetuslik pool on sigadel isegi šimpansitest arenenum.

Kirja lõpu kutsub Ryan kõiki ülesse sigade ja loomade õiguste eest võitlema ning leiab, et Kanada peaks muutma mitmeid loomade õigusi käsitlevaid seadusi.

Meie oleme kahe käega Ryani poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles