Seksikad pesuinglid maandusid Klubis Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus kirglik ja sensuaalne pidu Teater Secrets pakub kuuma meelelahutust kõikidele, kes hindavad kvaliteetset meelelahutust.

Iga kuu alguses muutub Klubi Teater võrratult seksikaks inglite meelispaigaks.

6. juulil toimus uus, kuum ja  seksika pesushowga Teater Secrets. See on üritustesari, mis on seksikas, sensuaalne ja tulvil saladusi ning kogu ööd kaunistavad kaunid inglid lummava pesushowga.

Klubi Teater on ingliteööks täidetud kaunite diivadega, kes oma pehmete ja suurte inglitiibadega võluvad külastajaid. Meessoost isikud tunnevad ennast sel õhtul, kui paradiisis, sest klubi lavad ja baariletid olid tulvil võrgutavaid kaunitare.

Külastajad said seekord meeldiva üllatuse osaliseks, kui toimus seksikas BonBon Lingerie pesushow, näidates oma kauneid komplekte just kõige paremast küljest, sest isegi fotograaf ei suutnud kuidagi silmi ära pöörata võrgutavatelt pesuinglitelt. 

Nagu igal üritusel, poputab Klubi Teater oma kalleid külastajaid kingitustega ahvatlevates Facebooki mängudes. Seekord kingiti ühele õnnelikule külastajale üliseksikas pesukomplekt BonBon Lingerie`lt.

Ingliparadiisis tantsiti kuni päikerekiirte tõusmiseni DJ Slami parimate lugude järgi nii meeletult, et mõnigi külastaja hõivas laua ja soovis kindlasti sel hetkel endale kauneid tiibu millega veelgi rohkem välja paista.

 Vaata seksikat peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles