P. Diddy teeb Notorious B.I.G. elust filmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
P. Diddy
P. Diddy Foto: AFP / Scanpix

Räppar P. Diddyst saab legendaarse hip-hop artisti, varalahkunud Notorious B.I.G. elust kõneleva filmi peaprodutsent, vahendab entertainmentwise.com.

Filmi režissööriks saab George Tillmann Jr. ning räppariga võimalikult sarnase näitleja leidmiseks on kuulutatud välja avalik võistlus, kus võivad osaleda ka need staariks pürgijad, kellel senini veel näitlejakogemust pole.

B.I.G. oli üks USA hip-hop muusika tippe kuni hetkeni, mil ta 1997.aastal möödasõitvast autost avatud kuulirahe all hukkus. Mehe plaadifirmaks oli P. Diddyle kuuluv Bad Boy Records.

Teadaolevalt põhineb filmi käsikiri – mis keskendub räppari elu avalikkuse eest varjul olnud poolele - Cheo Hodari Cockeri raamatul «Unbelievable: The Life, Death & Afterlife Of The Notorious B.I.G.». Lisaks P. Diddyle on üheks filmi produtsendiks ka Notorious B.I.G. ema, Voletta Wallace.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles