Ainult meestele: 10 nippi, kuidas end naiste jaoks atraktiivsemaks muuta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Marion Cotillard filmis Public Enemies
Johnny Depp ja Marion Cotillard filmis Public Enemies Foto: SCANPIX

Uute suhete loomisel on võimalused tihtipeale sinu vastu. Õnneks on võimalik teha palju, et enda väljavaadet parandada. Veebisait askmen.com avaldas kümme nõuannet, kuidas end naiste jaoks atraktiivsemaks teha

10. Ole džentelmen

Ära selles kahtle - isegi tänapäeval on oluline olla härrasmees. Kui soovid naiste tähelepanu tõmmata ning protsessi käigus endale hea maine luua, pole selleks paremat viisi kui olla džentelmen.

9. Ärata huvi

Kahjuks ei piisa naise tähelepanu köitmiseks raseeritud ja treenitud kehast. Nende abil saad kõigest jala ukse vahele. Kui tahad tema telefoninumbrit, pead oskama muljet avaldada ning selle hulka kuulub huumorimeel. Unusta labased anekdoodid!

8. Õpi signaale lugema

Me kõik oleme loomad ja kuigi oleme õppinud kasutama keerukat kõnekeelt, suhtleme me paljuski sõnadeta. Tegelikult ongi sõnadega väga lihtne valetada; kehakeeles on valetamine palju keerulisem. Õpi tundma naisterahva signaale, et teada, mis talle meeldib ja mis mitte, ning sul on palju lihtsam kohtingumaailmas navigeerida.

7. Kasuta libiido tõstmiseks toitu

Toitumine on tähtis ja mitte ainult kehakaalu pärast. Õigete toitude tarbimine parandab su seksuaaltervist ja taastab su libiido selliseks, milline see oli sul teismeliseaastatel.

6. Õpi ütlema ei

Tõeline mees ei punnita meeleheitlikult selle nimel, et kõigile meeldida. Ta hindab oma aega ja sätib prioriteete seda arvestades. Paratamatult tähendab see, et pead ütlema ei - kohtingutele, tööpakkumistele, millele iganes. Enamik mehi paraku sellega hakkama ei saa. Nad punnitavad, higimull otsa ees, ning seavad kõigi teiste vajadused enda omadest ettepoole. Lõpeta see kohe!

5. Ära hirmuta naisi

Enamik mehi seda ei teegi, kuid mõned paistavad kogemata veidi kahtlustäratavad, kuna nad ei oska naistele läheneda. Näed tüdrukut õhtul üksinda jooksmas, kõrvaklapid peas? Ära jookse talle selja taha ja koputa õlale.

4. Piira karvakasvu

Seda, mida kubemekarvadega teed, jääb sinu ja jumala vahele, kuid karvade piiramine ei piirdu ainult sellega. Inetud karvad seljal, õlgadel, kõhul ja kaelal tuleks ära vahatada pikemalt mõtlemata.

3. Riietu vastavalt oma kehatüübile

Täiesti loogiline nõuanne. Oma kehatüübile vastavalt riietumine ei tähenda ainult parajate rõivaste kandmist. See tähendab ka kenamate kehaosade rõhutamist ja mitte nii kenadelt kehaosadelt tähelepanu kõrvalejuhtimist.

2. Hoolitse oma naha eest

Minimaalse aja ja raha investeerimisega näeks su nahk välja parem kui eales varem - sile, punnivaba ja niisutatud. Mis on sinu vabandus? Kui tahad atraktiivsem välja näha, pead esimesena hoolitsema peamiste asjade eest.

1. Vabane meestissidest

See ei vaja suuremat selgitust. Suurenenud rinnad on meeste jaoks üks suuremaid ebakindlusi ja nendest vabanemine võib olla raske. Kuid nähtud vaev tasub kindlasti ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles