Vaata, kuidas langevarjurid teletornist hüppeid sooritavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel aastal tähistab Tallinna Teletorn 33. sünnipäeva.

Pidu kestab lausa kolm päeva järjest. Nõnda toimub  10.-12. juulini juba teist korda BASE Jump Boogie ehk langevarjuhüpped Teletorni vaateplatvormilt, kust sel aastal hüppab alla 70 hulljulget üle kogu maailma.

Oma osalemisest on teada andnud Eesti, Soome, Šveits, Venemaa, Ameerika, Rootsi, Saksamaa, Norra ja paljude teiste riikide BASE-hüppajad.

«60-70 BASE-hüppajat üle maakera tulevad Tallinna Teletorni hüppama, see on erakordne saavutus. Meil on plaanis kolm päeva hommikust õhtuni hüpata ja pealtvaatajatele pakkuda elamust, mida nad muidu ei pruugi oma silmaga kuskil näha. Meile on tegemist juba «traditsioonilise» üritusega, kuigi see toimub alles teist aastat järjest, aga loodetavasti toimub see tulevikus ka,» rääkis Eesti langevarjur Toomas Talts, kes osales 2010. aastal 53 BASE-hüppajaga maailmarekordi hüppes Norras.

«Sedapuhku on lootust, et üritusest saavad otsepildis osa ka need, kes kohapeale ei jõua. Nimelt plaanime seda broadcastida st otseülekannet teha mõnes info- või reklaamikanalis,» lisas Talts.

Vaata galeriid ja videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles