Linnateater koondab vanad staarid

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marje Metsur
Marje Metsur Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Majanduskriis pitsitab Linnateatritki, mistõttu tuli peanäitejuht Elmo Nüganenil koondada trupi vanemad näitlejad, teiste seas teatri asutajaliige Marje Metsur, kelle koondamisega saab lõplikult otsa vana Noorsooteatri epohh.


67-aastane näitlejanna sai hiljuti teate, et tema töölepingut ei pikendata ja priiks saab ta sügisel mihklipäeva paiku, kirjutab Kroonika.

Koos Metsuriga said mihklipäeva-teate ka Ene Järvis (61) ja Ago Roo (63), veel aasta jagu pikendust said Helene Vannari (61) ja Andres Ots (64) - neil on rohkem rolle Linnateatri mängukavas. Ka see nelik on olnud selles teatris näitlejad oa 30-40 aastat.

Tänane Eesti Päevaleht kirjutas, et riigi ja Tallinna eelarvekärbete koosmõju võib Linnateatri viia sügisel ajutise sulgemiseni, sest linna lisaeelarve jõustumisel lõppeb teatri majanduskuludeks mõeldud raha juba oktoobri keskpaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles