10 seksiakti, mis on teoorias paremad kui reaalsuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meestele mõeldud veebisait askmen.com selgitas välja kümme seksiakti, mis nõuavad rohkem vaeva kui nad väärt on.

10. Peeglite kasutamine

Peeglite abil saab justkui porno oma magamistuppa tuua ja teoorias kõlab see hästi. Kuid selle asemel, et oma partneri heale välimusele keskenduda, suudad sa vaid mõelda nendele vabandustele, millega sa trenniskäimist vältisid või hilisõhtul maiustasid. See tapab iha üsna kiiresti.

9. Seks duši all

Dušiseks on üllatavalt keeruline. Esiteks pole enamike inimeste duširuumid kuigi suured, seega on lihtsamad poosid võimatud. Ta mõlemad peate seisma, mis on üllatavalt väsitav ja ebaseksikas. Lisaks võimalus libiseda ja peapõrutusega haiglas lõpetada. Kas teate, kui palju inimesi saab igal aastal surma duši all? Olge ettevaatlikud. Ja ärge laske veel külmaks minna.

8. Seks mullivannis

Mingil põhjusel karjuvad mullivannid seksi järele. Võibolla seetõttu, et filmides saavad nendest sageli alguse kuumad orgiad. Kuid oodata tasub hoopis seda: ebamugavalt kuum vesi, milles saavad bakterid vohada; kohmetu positsioonile koperdamine, püüdes veejugasid vältida; räpane kulminatsioon, mistõttu hüppad vannist välja kiiremini kui oleksid haid näinud.

7. Massaažiõli

Järjekordne levinud fantaasia, eriti nende seas, kes on käinud professionaalse massööri käe all. Õli annab kehale kena läike, teeb kõik libedaks ja vähendab hõõrdumist. Kõlab hästi, kas pole? Kahjuks maitseb see halvasti, loob tunde, nagu oleksid just saunas higistanud ja tekitab veidraid hääli iga kord, kui teie kehaosad kokku puutuvad. Lisaks on väike võimalus, et ostad kogemata «soojendavat» massaažiõli, mis tundub peenisel nagu sulalaava.

6. Seks rannal

See on stereotüüpne fantaasia. Seks rannal tundub üliromantiline, kui teie kuumi kehi valgustavad vaid tähed taevas. Probleem on siin aga liiv. Liiv läheb kõikjale. Igale poole. Liiv tekitab hõõrdumist ja hõõrdumine rikub seksi. Kujuta ette, kui hõõruksid oma peenist liivapaberil. Nüüd mõistad, miks on rannaseks mõistlikum fantaasiaks jätta.

5. Seksivideo filmimine

Kui keeruline saab olla seksida kaunite naistega kaamera ees? Miks mitte teha ise video ja tõestada endale, et suudad seda? Aga filmimise ajal ongi kõik väga tore. Probleemid tekivad pärast. Sa kas oled sunnitud iseend seksimas vaatama või kui suhe puruneb, leiab video tee internetti kõigile nägemiseks.

4. Šokolaadikastmega mängimine

Kõik on hästi, kuni saad toidumürgituse halvaks läinud šokolaadikastmest.

3. Poos 69

See on vähemalt loogiline. Teile mõlemale meeldib suuseks ja miks mitte lüüa kaks kärbest ühe hoobiga? Häda on selles, et naudingu kahekordistamise asemel ei suuda te kummalegi asjale keskenduda ja saate korraliku kaelavalu.

2. Suuseks sõidu ajal

Meestele meeldib suuseks iga kell, miks mitte ka autosõidu ajal? Sest see on kümme korda segavam kui sõnumite kirjutamine. Väga reaalne on oht, et ekstaasihetkel kaotad auto üle kontrolli ja vigastad teist inimest. Ja sul veab, kui pääsed hambajälgedeta peenisel.

1. Seks autos

Kõik võib ju alata suurepäraselt. Kruiisite oma sõbratariga üksildasel teel ning otsustate kirehetkes auto seisma jätta. Kuid hetkel, mil mõlemad üritate end tagaistmele mahutada ja otsite mugavat poosi, mõistate fantaasia ja reaalsuse erinevust. Autos pole võimalik mugavalt seksida, kui sa just ei sõida tanki või Bentleyga. Veel hullem - mida parem on seks, seda suurem on võimalus, et märkad politseinikku alles siis, kui ta juba aknale koputab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles